PARKET SCHUREN

Parket schuren

Parket schuren is een delicate onderneming. Voor de meeste doe-het-zelvers een moeilijke en tijdrovende klus waarvan het resultaat meestal eindigt in putten en diepe krassen in uw kostbaar parket.

AR Parket is gespecialiseerd in het schuren en herstellen van parket en houten vloeren. Dit houdt in dat eventuele loszittende delen, indien in goede staat, worden vastgezet en vloerdelen in slechte staat worden vervangen door een passende en identieke houtsoort. Nagels worden ingedreveld en gaten en spleten opgevuld.  Uw vloer wordt vakkundig en stofvrij geschuurd en afgewerkt met een olie of vernis naar keuze.

Als BONA gecertificeerd vakman werkt AR Parket volgens de strengste normen voor het stofvrij schuren van uw parket. Hiervoor gebruiken wij het Bona Dust Care systeem (BDC) zodat het maken van stof tot een minimum wordt gereduceerd.

Voor afwerkingsadvies en gratis offerte kom ik graag ter plaatse.

Bona gecertificeerd vakman

Enkele referenties

Het te renoveren en te schuren parket bestond uit oude geschotelde planken met hierop een oude, dikke verf uit de jaren 30.  Hier bovenop had men geëgaliseerd en boven de egaline zaten oude lijmresten van de laatste bekleding die hierop was gelijmd.

Schuren oude Grenen parket.

Grenen parket geschuurd, met cerusé-wit gekleurd en nadien gevernist.

Door ons geschuurde, gekleurde en geverniste parketten.

Geschuurde en geoliede parket.

Parket geschuurd en afgewerkt met olie.

Parket hersteld en geschuurd.

Oude Grenen parket en roosters geschuurd en afgewerkt met kasteelgrijze olie.

Parket werd geschuurd en afgewerkt met Bona Craftoil 2K Frost en Bona 2-componentenvernis.